Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΕΔΩ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΠΗ

Λοιπόόόόν....

...την παλιά γρίππη, τη θυμάστε πώς ήτανε;

Ε κι αυτή μέσες άκρες ίδια είναι!

Αν είστε άνω των εβδομήντα ετών ή των εκατόν πενήντα κιλών κι αν πάσχετε από ΧΑΠ ή άλλο ανάλογο νόσημα, καλό είναι να πάτε στο νοσοκομείο. Διαφορετικά μην το διανοηθείτε, θα σας πεθάνουνε. Χωθήτε στο κρεβάτι, πιείτε πορτοκαλάδες, κλαυτείτε δεόντως, και σε λίγες μέρες θα συνέλθετε.

Εμβόλιο δε χρειάζεται, σάμπως για την άλλη γρίππη κάνατε ποτέ εμβόλιο; Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που εξαιρέσαμε και παραπάνω, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων. Αν κολλήσετε, τι να κάνουμε, υπομονή: ας κάνει τίποτα και το ανοσοποιητικό σας σύστημα!

Άντε περαστικά σας και καλές γιορτές!

4 σχόλια:

Despoina Chatzipavlidou είπε...

ζητώ εθελοντή που να φέρει το μικρόβιο για να μου μεταδώσει την νέα γρίππη. απαραίτητα πιστοποιητικά νοσοκομείου... να την περάσω και να αποκτήσω αντισώματα :))

ndemonicos είπε...

Εγώ, για να κοιμάμαι ήσυχος, έκανα δύο εμβόλια κατά της γρίππης Η1Ν1 –ένα στο αριστερό κι ένα στο δεξί–, ερμηνεύοντας και ακολουθώντας την γνωμάτευση του ψυχολόγου μου, ο οποίος απεφάνθη ότι είμαι διχασμένη προσωπικότητα.
Ελπίζω μάλιστα, πέραν της γρίππης, να μη προσβληθώ από τους δεξιούς και αριστερούς ιδεολογικούς(;) πολιτικούς ιούς που κυκλοφορούν στην έναντι της γνωστής πλατείας πιάτσα των πόρνων και πορνών.

Idom είπε...

Εύχομαι Καλή Χρονιά στην οικοδέσποινα, χωρίς ούτε μία γρίππη!

Idom

Ιοκάστη είπε...

Καλή χρονιάααααα!!

Άστα με τις γρίππες χαμός γίνεται. Οι μισοί πανικοβάλονται, οι άλλοι μισοί κατηγορούν τα εμβόλια (λες και φταίνε αυτά). Τι να πεις...