Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ


Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

αποστέλλουν ανθρωπιστική βοήθεια στην εμπόλεμη Γάζα


Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τηρώντας τις υποσχέσεις τους, αποστέλλουν ανθρωπιστική βοήθεια στην εμπόλεμη Γάζα.

Εξασφαλίζοντας την συνοδεία και την απευθείας παράδοση της βοήθειας στους πολίτες της Γάζας και έχοντας τις επίσημες άδειες όλων των εμπλεκόμενων αρμόδιων φορέων, αναχωρούμε εντός των ημερών. Η αποστολή έχει διασφαλίσει την συνεργασία της Ισραηλινής Κυβέρνησης.

Η βοήθεια θα συνοδεύεται από Νοσηλευτές και Γιατρούς της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Στο πλοίο θα επιβαίνουν αποκλειστικά και μόνο Υγειονομικοί, χωρίς δημοσιογράφους και κομματικά στελέχη.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης έχει αναλάβει την συγκέντρωση των φαρμάκων.

Χρειαζόμαστε την συμμετοχή όλων για την συγκέντρωση των παρακάτω προϊόντων:


Εμφιαλωμένο Νερό

Συμπυκνωμένο Γάλα


Γάλα σε σκόνη
Παιδικές Τροφές
Αλεύρι
Ζάχαρη
Ζυμαρικά
Όσπρια Κουβέρτες


Καλέστε καθημερινά, όλο το 24ωρο στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά

SOS 1056 για να συνδεθείτε με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα και να ενημερωθείτε για τον τόπο και τρόπο παράδοσης των προϊόντων.

Απευθύνουμε έκκληση σε φορείς, εταιρείες και ιδιώτες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή με την συγκέντρωση τροφίμων αλλά και την διάθεση κατάλληλων υγειονομικά χώρων για την αποθήκευση των αγαθών που θα συγκεντρωθούν ώστε να οργανωθεί η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας μέχρι την λήξη της κρίσης.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά

Κεντρική Υπηρεσία:

Στουρνάρη 16, Αθήνα 10683

Τηλ.: +30 210 3306140 - Fax.: +30 210 3843038

E-mail: info@hamogelo.gr - URL: www.hamogelo.gr[επικοινώνησα τηλεφωνικά μόλις τώρα, στο Μαρούσι το σημείο συγκέντρωσης είναι Γκλιάτη 2 από 9 το πρωί έως 9 το βράδυ, 210-6095844, συγκεντρώνονται μόνο είδη, όχι χρήματα, αν κάποιος θέλει να κάνει χρηματική δωρεά καταθέτει το ποσό στο Χαμόγελο και επικοινωνεί τηλεφωνικά για να διευκρινίσει ότι το ποσό είναι για τη Γάζα]


2 σχόλια:

Πόλυ Χατζημανωλάκη είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Ανάρτησα ήδη μια μικρή πινακίδα στο ιστολόγιό μου με λινκ στο Χαμόγελο του παιδιού. Τώρα θα μπω να το αλλάξω και να βάλω λινκ εδώ, μια και έχεις τις επί πλέον πληροφορίες για το Μαρούσι και τη δυνατότητα χρηματικής βοήθειας.

Το να στείλουμε κάτι είναι το λιγότερο.

Ναπoλέων είπε...

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Το περνάω και στο δικό μου.
α-α-ε
Ν.