Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

ΠΤΥΕΛΟΔΟΧΕΙΟ

αντιγράφοντας τον αγαπητό μου Διαγόρα τον Μήλιο, εγκαινιάζω εδώ έναν χώρο όπου θα μεταφέρω όλα τα σχόλια που κρίνω απαράδεκτα για τον ένα ή τον άλλον λόγο - επειδή είναι άσχετα (μα πολύ άσχετα) με την ανάρτηση, επειδή είναι καθαρό σπαμάρισμα, επειδή τρολάρουν ή για οποιονδήποτε άλλο παρόμοιο λόγο. Δυστυχώς δεν έχω εδώ την δυνατότητα του wordpress να μεταφέρω αυτούσια τα σχόλια, οπότε απλώς θα τα κάνω copy paste, θα σβήνω το αρχικό σχόλιο, θα αναρτώ εδώ το κείμενο, θα γράφω με τα χεράκια μου το όνομα του σχολιαστή και θα βάζω κι ένα λινκ προς το αρχικό (σβησμένο πλέον) σχόλιο για του λόγου το αληθές (εκεί θα φαίνονται τα πλήρη στοιχεία του, αν τα έχει δηλώσει).

Προσπάθησα πολύ να το αποφύγω, γιατί αγαπώ τον ελεύθερο διάλογο και απεχθάνομαι τη λογοκρισία. Έχω ανεχθεί σχόλια από αμιγώς υβριστικά μέχρι ανυπόφορα χλευαστικά χωρίς πολλή στενοχώρια. Εκεί όμως που άρχισα πραγματικά να ενοχλούμαι, ήτανε με το σπαμάρισμα.

Θες να πεις τα δικά σου, κύριε; Άνοιξε ένα μπλογκ και πες τα! Τι σου φταίει το δικό μου;

Ποδαρικό στο πτυελοδοχείο μου θα κάνει ένα θαυμάσιο κατά τα άλλα σχόλιο ενός Ανώνυμου (από τους πολλούς που μας στοιχειώνουν, δεν ξέρω αν δεν έχουνε καταλάβει ότι με την επιλογή "όνομα/διεύθυνση URL" στη φόρμα των σχολίων μπορούν να βάλουν ένα όνομα χωρίς να χρειάζεται να έχουνε δικό τους site ούτε και λογαριασμό blogger, ένα ονοματάκι τέλος πάντων όποιο να 'ναι, να ξέρουμε με ποιον μιλάμε κάθε φορά), το οποίο όμως δεν είχε καμμία μα καμμία σχέση με την ανάρτηση όπου το έβαλε (ή τέλος πάντων είχε τόσο μα τόσο έμμεση σχέση, και ήτανε τόσο τεράστιο και τόσο αυτάρκες, ώστε πραγματικά έμοιαζε να χρησιμοποιεί το μπλογκ μου για να προβληθεί, χωρίς καθόλου να ενδιαφέρεται να συζητήσει).

Ιδού:

51 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην τους αφήσεις να σε γελάσουν,
δεν έχει ο δρόμος επιστροφή…
κλείσε τα’ αυτιά σου στην απάτη,
μια στάλα πράμα είναι η ζωή…
Μπρεχτ

Με όπλο την κουκούλα πυροβολείται η ελληνική κοινωνία με ένα κλίμα ανασφάλειας και τρόμο-λαγνείας. Δαιμονοποιείται η κουκούλα για να επικαλυφτούν οι σπόνσορες των κουκουλοφόρων και τα μοχθηρά πολιτικά παιχνίδια που παίζονται από όλο τον πολιτικό κόσμο.

Οι παραστάσεις του ψεύδους από τα ΜΜΕ έχουν πάρει μορφές γλοιώδους συνοχής. Οι κοκορομαχίες γύρω από την «κουκούλα» δείχνουν την αφύσικα μεγεθυσμένη και παραμορφωμένη εικόνα του καθεστωτικού σύμπαντος: ένα τσίρκο καταγέλαστο μαζί και τραγικό, ένας κόσμος απάτης.

Ο στόχος είναι κοινός: Η λήψη πιο αντιδραστικών και αντιδημοκρατικών μέτρων. Με πρόσχημα τη δράση των «κουκουλοφόρων» (σημειωτέον, ουδέποτε συνελήφθη κάποιος) προωθούνται από όλους, με διαφορετικές παραπλανητικές ρητορείες, νέα μέτρα καταστολής, που έχουν προαποφασιστεί σε εθνικό και ευρωενωσιακό επίπεδο: Δράση «ομάδων ταχείας αντίδρασης», γενικευμένη παρακολούθηση επικοινωνιών και δημόσιων χώρων, επισημοποίηση της δράσης ξένων πρακτόρων στη χώρα μας, αστυνομικά μπλόκα και απαγόρευση διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας…

Ο κοινός αυτός στόχος των πολιτικών απατεώνων καλύπτεται πίσω από εικονικές αντιπαραθέσεις και πολιτικάντικες ρητορείες. «Στενεύουν» το πρόβλημα στην «κουκούλα» για να κουκουλώσουν την αλήθεια, για να αναγκάσουν τη σκέψη να χωρέσει στα καχεκτικά καλούπια της μικροπολιτικής δημαγωγίας. Καυγαδίζουν θεατρικά, κραυγάζουν ηθικολογικά, αναθεματίζοντας και αφορίζοντας ο ένας τον άλλο, ασκούνται σε ποικίλα τεχνάσματα τρόμο-πολικαντισμού για να μην βγάλουν τις κουκούλες των συμμοριών και να μην αποκαλύψουν αυτούς που τους φοράνε τις κουκούλες, καθώς και τα σχέδια των σκηνοθετών των κουκουλοφόρικων, τρομοκρατικών παραστάσεων…

Όλος αυτός ο θόρυβος της μελοδραματικής αφέλειας των κραυγών και των εικονικών αλληλοσυγκρούσεων αποκρύπτει και εξαφανίζει τα ουσιώδη:
α). Ότι είναι το κράτος, το παρακράτος και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ πίσω από τις κουκούλες.
β). Οι συμμορίες αυτές των κουκουλοφόρων και οι «αριστερές» ή «αντιεξουσιαστικές» υπογραφές της τρομοκρατίας εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία και είναι ενταγμένες στα ποικίλα εφιαλτικά πολιτικά παιχνίδια που παίζονται σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας.
γ). Όλο αυτό το τρομοκρατικό παιχνίδια των ιμπεριαλιστικών υπηρεσιών αποσκοπεί στην τρομοκράτηση της ελληνικής κοινωνίας, στην αποδόμησή της, στη διάλυση των εθνικών, κοινωνικών και πολιτικών θεσμών της και στην ολοκληρωτική υποταγή της στο αυτοκρατορικό κράτος της Νέας Τάξης.

Αυτές τις απλές αλήθειες, που μέρα με την ημέρα όλο και πιο κραυγαλέα φωτίζονται (ιδιαίτερα μετά την «εξέγερση» του κουκουλοφόρικου Δεκέμβρη), όλες οι πολιτικές δυνάμεις τις αποκρύπτουν επιμελώς, σε διατεταγμένη υπηρεσία. Οι ρητορικές μεγαλοστομίες τους και οι δήθεν «διαφωνίες» είναι φύλλα συκής. Είναι η αυθάδεια της δημαγωγικής ψευτιάς και απάτης.
Ακόμα και η ηγεσία του ΚΚΕ, μιλάει με μισόλογα, με μισές αλήθειες. Γιατί το πρόβλημα δεν περιορίζεται, απλώς, στην επιβολή νέων κατασταλτικών μέτρων. Είναι ευρύτερο και βαθύτερο: Αποσκοπεί στην ολοκληρωτική αποσάθρωση, αποδόμηση και διάλυση της ελληνικής κοινωνίας.
Δεν μπορεί, συνεπώς, να περιοριζόμαστε στο «ειδικό» και να αποκρύπτουμε το «γενικό». Δεν μπορεί, απλώς να καταγγέλλουμε τους κουκουλοφόρους και να μην αποκαλύπτουμε τους στρατηγικούς σχεδιασμούς που προωθούνται μέσω της «κουκούλας». Δεν μπορεί να δαιμονοποιούμε τα «επιμέρους» γεγονότα και να συγκαλύπτουμε τον ολοκληρωτικό πλανητικό σχεδιασμό και τα ποικίλα «όργανά» του…


Από http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3207


Το σχόλιο αυτό αναρτήθηκε εδώ

Αόρατη Μελάνη είπε...

Τελικά εσένα αόρατη μελάνη πρέπει να σε έχουν ψεκάσει με AJAX, αλλιώς δεν εξηγείται. Αλλά για πες μου, που βρίσκεις τόσο καλό "πράμα"; Προφανώς δεν βρίσκεις όμως γιατί οι νιγηριανοί δεν φημίζονται για την ποιότητα του εμπορεύματος τους. Μάλλον κόκα και μπάφος ταυτόχρονα. Έπεσα μέσα; Δεν κάνει καλό ρε συ. Όχι και τα δύο μαζί. Αλήθεια, μήπως είσαι και μεταφράστρια αλαμπουρνέζικων; Ψάχνω μία αλαμπουρνεζομεταφράστρια για να μου μεταφράσει αυτά που λέει ο Τσίπρας.

το σχόλιο αυτό είχε αναρτηθεί εδώ.

Αόρατη Μελάνη είπε...

Το σχόλιο αυτό είχε δημοσιευτεί εδώ.

Από τον "το καλυτερο επιχειρημα για εναν φασίστα είναι μια πετρα στο κεφαλι (μπερχτ)"

Αόρατη μελανη, σου ζητώ συγνώμη και δεν θα επαναλάβω την απρέπεια (αν και νομίζω ότι το να συνδιαλεγεσαι με τον τρόπο που το κάνεις με κρετίνους δε δείχνει δημοκρατικότητα αλλα απλή αδυναμία λόγω ευγενείας να πεις στον παπαρα να παει να γαμηθεί) ...

...ομως δε μπορώ να μην αναρωτηθώ για τον ξανθό πρασινομάτη και καθ' ομολογίαν του (κοιταξτε στο προφιλ του) φιλοχρυσαυγίτη...

μεγάλε, εχεις ποτέ σκεφτεί οτι μπορεί -εκτός απο σιχαμερός κι εντελώς αμορφωτος ελληναράς- να είσαι μαλακας;

Αόρατη Μελάνη είπε...

Το σχόλιο αυτό είχε δημοσιευτεί εδώαπό τον "ο ίδιος"

ΥΓ. Και χρόνια σου πολλα, γιορταζεις σήμερα. Εσύ κι ο Πλεύρης. Παλιομαλακα.

ΥΓ2. Προς Αορατη: ξερω οτι χαλαω την αισθητική σου. Συγνώμη και παλι. εχεις την αδεια να σβήσεις τις υβρεις μου προς τον καραγκιόζη εκ Σουηδίας. Κι αφου την εχεις, κι εύχομαι να το κανεις γιατι η υβρις κι εμενα με απωθεί,

ρε καραγκιόζη χουντάρα, βαλε το πιστόλι με το οποίο ποζάρεις περήφανος στον κωλο σου και πατα τη σκανδάλη. Παλιοχλέμπουρα που θες να λεγεσαι κι ελληνας, ντροπή του γένους.

Αόρατη Μελάνη είπε...

Το σχόλιο αυτό είχε δημοσιευτεί εδώΑπό τον ZanglosΣιχαμερέ koumounoκοπρίτη, κρίνεσαι στην ανωνυμία τις στήλης και βρωμολογάς αλήτη, ότι παθαίνει ο λαγός κοιτάζοντας την τίγρη στα ματια θα πάθαινες και εσύ αν "μεβλεπες" μπροστά σου κατώτερο σκουλήκι.

Είμαι υπερήφανοσ Έλληνας Εθνικιστής.

Το ότι ένας αλήτης αναρχικός τα βρίσκει μαζί σου αόρατη και δημοσιεύεισ τέτοια βρομόλογα είναι ντροπή για το ιστολογιο και ενδεικτικό τon θέσεon σου.

πολιτισμός... είπε...

Αόρατη, όσον αφορά τα σχόλια καλά εκανες. Απαντώ λοιπόν κατευθείαν εδώ ώστε να μη σε υποβάλω στον κόπο να το ξαναπράξεις.

Ωστόσο μη λυπάσαι, διότι δεν μπορείς ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος να κρατήσεις το διάλογο με εναν βλακα και φασίστα σε οποιοδήποτε επίπεδο, ποσο μαλλον αυτό που λεμε πολιτισμένο. Η μονη εναλλακτική λύση, αν δε θέλουμε να βριζόμαστε, είναι να σιωπούμε. Ε καποιες στιγμές η σιωπή δεν αρκεί, αγανακτείς με τόση βλακεία. Στο απίθανο πλάσμα που σου την έπεσε εδώ, με τρον τρόπο που το έκανε, δεν χωράει πολιτισμένη απάντηση. Η παρέμβασή μου είχε την έννοια μιας λεκτικής μπρεχτικής πέτρας ως μοναδικού καταλληλου επιχειρήματος σε τέτοια πλασματα. Δεν ήταν "υπεράσπιση" προς εσένα, την οποία και δεν έχεις ανάγκη. Και θα την έκανα ανεξάρτητα του χώρου στον οποίον αφησε την πορδή του, γιατί αυτα που λέει δεν στρέφονται εναντίον σου αλλά αφορούν όλους μας. Φαντασου τι εικόνα θα έχουν οι Σουηδοί για τους Ελληνες κρίνοντας απο αυτόν. Και παλι συγνώμη (για την παραβίαση της αισθητικής σου ομως) και οβερ απο μενα.-

(ωραία ιδέα το πτυελοδοχείο, και καθαρίζεις τα ποστ και δεν κάνεις λογοκρισία. Αν και εν προκειμένω δεν θα ηταν νομιζω λογοκρισία, θα χαιρόμουν αν εσβηναν οι υβρεις, ηθελα απλα να τις διαβάσει ο βλαξ, δεν την παλαιψα, συγνωμη.)

ΥΓ. πανηλίθιε χρυσαυγίτη, το να λες καποιον αναρχικό και κομμουνιστή ταυτόχρονα, είναι σα να τον λες βασιλοκουμμουνιστή. Αλλα για σένα κάθε τι που δεν είναι μαυρο είναι το ίδιο, μη μαυρο. Χιμπατζή.

Zanglos είπε...

Βλέπω τα βρήκατε τα δυο σας, ένας "αναρxοαλητις" και μια "τουρκαλοεβραια".
Χολή και μισος ξερνάτε κατά τις Ελλάδας και σας κακοφαίνεται αν ένας πατριώτης σα κριτικάρει, και εσύ μωρή ανώνυμη άπλυτη κολόσουφρα κρύβεσαι στην ανωνυμία και βρίζεις παλιό ρουφιάνε ανθέλληνα, φτους σου ρε κατώτερε αλήτη.
Δεν έχεις τιμή ούτε ηθική ούτε αρχίδια.

Αόρατη Μελάνη είπε...

Βλέπω ότι έγινε κέντρο πολιτισμικών ανταλλαγών το πτυελοδοχείο μου!

Καφεδάκι, παιδιά; Τούρκικο, βυχαντινό, ελληνικό, αραβικό, όπως προτιμάτε!

:-D :-D :-D

κολοσουφρα είπε...

Ναι στο καφεδάκι, αλλα εσπρέσσο (λες να τον διεκδικουν οι ααλβανοι απ τους ιταλους;;; )

:)

Ζαγκλε, 2 κωλομερια εχω, αρα κΩλοσουφρα. Με ομικρον το γράφουμε οταν πεφτεις σε μονόκωλο. Οπως και η αναμονή, ως ρήμα γραφεται "αναμένω". Αν αναμένεις πολύ βέβαια μπορείς να πεις και "αναμένο" οπως εγραψες, αλλα τότε τουλαχιστον βαστα και κανενα τσιγάρο για το τσακμάκι που θα σουρθει μη φουνταλώσεις κακομοίρη μου ανωτερε.

Zanglos είπε...

Όσο ζει κανεις τόσο μαθαίνει για τα διαφορα ανεξήγητα συμπλέγματα. Αυτό με σας είναι ακόμη μια εμπειρία, βασικά εσείς δεν ανήκετε στο ίδιο στρατόπεδο.

Ο ένας είναι αλήτης άπλυτος κουκουλοφόρος και "Fitta" γιατί βρίζει χυδαία και κρύβεται πίσω από την ανωνυμία.

Και η άλλη είναι μια βαρεμένη "ψεφτοκουλτουριαρα" που με ιδεολογισμό του κόλου κρύβει τον ανθελληνισμό που γαλουχήθηκε από τους εβραίους γονείς τις.

Ουστ ρε "αλεπουδοβγαλματα" μονο μια δικτατορία θα σώσει τον τόπο από τον χολερικό διεθνισμός σας.

Αόρατη Μελάνη είπε...

(Τώρα να πω την παροιμία με τους δυο γαϊδάρους και τον αχερώνα; Μπα άσε καλύτερα, θα παρεξηγηθούνε και ποιος τους μαζεύει.)

Ωραία είναι πάντως εδώ!

Δεν έχεις την έγνοια να είσαι κόσμιος, πολιτισμένος, πολιτικά ορθός και τα παρόμοια. Σα να μου φαίνεται ότι θα καθιερώσω, εκτός από πτυελοδοχείο, κι ένα ρινγκ!

(κι ένα δωμάτιο με καπιτονέ τοίχους, καλό θα ήτανε...)

ζαγκλε βγαλε τα τανκς και βαλτα στον πατο σου είπε...

Μια δικτατορία θα μας σώσει ζαγκλε, ναι.
Κατα τ αλλα σε πειράζει που σε λεω φασίστα. Ασβέ.

Αόρατη, δεν είμαι γαιδαρος, είμαι τουλαχιστον μουλάρι μπροστά σ αυτό το κρίτσουρ. (Κι αν ξανακρατησεις ιση αποσταση ελπίζω προηγουμενως να το σκεφτείς καλύτερα)

Ασε που είσαι κι εσυ μονοκολη απο οτι φαίνεται, η δεν καταλαβαίνει καν τι διαβάζει ο τύπος :Ρ ) Τελος παντων το κουρασαμε, γειά χαρα σου και παλι σορρυ, θα τα πουμε σε αλλα ποστ γι αλλα θεματα ισως.

Αόρατη Μελάνη είπε...

Το σχόλιο αυτό είχε δημοσιευτεί εδώ από τον Zanglos

Να σου πω κάτι, όταν δεν είμαι σίγουρος για κάτι και πρέπει αν αποφασίσω, αφήνω την έκτη μου αίσθηση να αποφασίσει.

Για σένα η έκτη μου αίσθηση λέει ότι είσαι μια εβραία με μάσκα Ελληνίδας και μισείς ότι Ελληνικό.

Of course, πάντοτε όποιος και ότι πει, πάντα θα βρεθούν μερικοί που έχουν χαθεί στο ψάξιμο για να ακολουθήσουν!

Δεν έχω πρόβλημα με τους εβραίους, αλλά απεχθάνομαι αυτούς που κρύβονται πίσω από μια μάσκα.

Έκανες και σκλάβο σου ένα ποντίκι, να το χαίρεσαι!

Αόρατη Μελάνη είπε...

Ζάγκλο, εγώ όταν δεν είμαι σίγουρη για κάτι, το παραδέχομαι. Άμα θέλω να σιγουρευτώ, αναζητώ στοιχεία, κι αν δεν βρω στοιχεία, το παίρνω απόφαση ότι δεν θα μπορέσω να σιγουρευτώ.

Προς πληροφόρησή σου, οι άνθρωποι έχουν μόνον πέντε αισθήσεις. Ρώτα όποιον γιατρό θέλεις. Πάλι καλά που δεν είσαι δικαστής να βγάζεις πόρισμα με την "έκτη αίσθηση" και να καμαρώνεις κιόλας.

Αυτό με την εβραιοσυνομωσιολογία να το κοιτάξεις, καλέ μου. Μην βρεθείς ξαφνικά στα φάρμακα και δεν ξέρεις πώς βρέθηκες εκεί.

Και μην κρίνεις εξ ιδίων τ' αλλότρια. Δεν τρέφουν όλοι οι άνθρωποι μίσος για κάποιον ή κάτι. Ούτε έχουν όλοι ποταπά κίνητρα για τις πράξεις τους.

aeroxeimarros είπε...

Ορισμένοι άνθρωποι μισούν όχι οι εβραίοι ή οι Έλληνες. Η υποκρισία είναι υψηλού επιπέδου πλέον στην κοινωνία μας και γι αυτό η 6η αίσθηση δεν βοηθάει σχεδόν ποτέ. Η γνώση και η κριτική θεώρηση των πραγμάτων νομίζω ότι χρησιμεύουν περισσότερο….

Πάντως τα ζώα έχουν αναπτυγμένη την 6η αίσθηση διότι δεν μπορούν να έχουν γνώση.

Αόρατη Μελάνη είπε...

Το σχόλιο αυτό είχε δημοσιευτεί εδώαπό τον Zanglos.

Δεν σε λέω αόρατη γιατί είσαι ορατή, αλλα μελάνι γιατί είσαι σουπιά.

Η διαφορά σου με τους άπλυτους κομμουνιστοαναρxικους είναι ότι εσύ σαν γνησεια εβραία που είσαι, έχεις μάθει να κρύβεις την θέση και καταγωγή σου.

Το 90% τον επισκεπτών σου είναι ονειροπαρμένοι, αναρχικοί, βλάκες σαν τον αεροχειμαρο, κουλτουριάρηδες του κώλου, ε κάπου κάπου σκάει και κανένας σωστός, αλλά η φεύγει γρήγορα η σε βγάζει στη φόρα τα άπλυτα όπως εγώ κάνω, κυρά σουπιά.

Το σκλάβωσε το ποντικάκι!!!

Αόρατη Μελάνη είπε...

Το σχόλιο αυτό είχε δημοσιευτεί εδώαπό τον Aeroxeimarros.

Απ ότι φαίνεται το ο.1% των επισκεπτών της αόρατης μελάνης(σε μένα «ακούγεται» θαυμάσιο το ψευδώνυμο αυτό) είναι και ανορθόγραφοι και ανίκανοι να συντάξουν μία άποψη που θα τους καταστήσει αξιόλογους διαφωνούντες, οι οποίοι είναι θεμιτό να υπάρχουν σε όλα τα πεδία.

Οι γελοίοι χαρακτηρισμοί και οι ετικέτες όπως βέβαια και οι βρισιές καταδεικνύουν το είδος της βλακείας που υπάρχει στους ψευδοπατριώτες σε αντίθεση με τις νοστιμότατες και ευγενικές «σουπιές» που τόσο μου αρέσουν!

Αόρατη Μελάνη είπε...

Το σχόλιο αυτό είχε δημοσιευτεί εδώαπό τον Zanglos.

Όσο ευγενικές είναι οι σουπιές τόσο μυαλό έχεις και εσύ παλιόκοτα.

Αόρατη Μελάνη είπε...

Το σχόλιο αυτό είχε δημοσιευτεί εδώαπό τον Aeroxeimarros.

Αν κρίνω από τα σχόλια σου στο εν λόγω μπλογκ, δεν έχεις την αρμοδιότητα να μοιράζεις «πιστοποιήσεις» περί της ευφυΐας μου! Βέβαια, αν και μένεις Σουηδία, τα ελληνικά γονίδια σου επιτρέπουν να το κάνεις-απόδειξη της γνησιότητας της εθνικότητας σου- είναι ότι δεν παραδέχεσαι ότι είσαι μαλάκας, τώρα θα μου πεις ποιος άνθρωπος το κάνει;

Ναι, οι άνθρωποι δεν το κάνουν, απ εσένα περίμενα μεγαλύτερη ειλικρίνεια.

Αόρατη Μελάνη είπε...

Το σχόλιο αυτό είχε αναρτηθεί εδώ από τον Zanglos

Ρε αερομυαλε, γιατί φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν? Εγώ κάτι είπα στην σουπιά που δεν χάνει ευκαιρία να μας λέει ποσο μισεί την Ελλάδα, οι άπλυτοι αλήτες τις στήλης μπαίνουν στην σειρά για να την βοηθήσουν, όπως και εσύ βλάκα.

Για ανάλυσε το τι γράφει η σουπιά που μονο χολή ξερνάει κατά τις Ελλάδας και μετά κάνε κριτική.

Όπως εσύ πιστεύεις σε ένα ολοκληρωτικό σάπιο σύστημα, έτσι και εγώ πιστεύω σε ένα άλλο Εθνικό ολοκληρωτικό σύστημα, η μήπως δεν έχω το δικαίωμα?

Αν δεν σε αρέσουν τα Ελληνικά μου, μπορείς να γραφεις σε Γερμανικά, Αγγλικά, Σουηδικά και Ρωσικά.

Αόρατη Μελάνη είπε...

Το σχόλιο αυτό είχε αναρτηθεί εδώ Zanglos

Κανεις δεν σε σχολιάζει για την αρθράρα σου μωρή φουκαριάρα σουπιά?
Την ψυλλιάστηκε ο κόσμος ότι είσαι φρούτο εξ ανατολάς, τώρα Τουρκια είναι, Israel? Πάντως absolutely όχι Ελληνικό!

Ιοκάστη είπε...

Τουλάχιστον η Μελάνη μένει στην Ελλάδα παρόλο που την ενοχλούν τόσα πράγματα και προσπαθεί να βελτιώσει την κατάσταση με όποιο τρόπο θεωρεί πως μπορεί.

Εσύ ρε τί κάνεις για την χώρα που υποτίθεται πως τόσο πολύ εκτιμάς και σε πειράζει που κατακρίνουμε τα στραβά της;

Σαν καλή κότα που είσαι κρύβεσαι στην Σουηδία και το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να κρίνεις τους άλλους από απόσταση. Έλα εδώ να φας τα σκατά που τρώμε εμείς κάθε μέρα και μετά μίλα! Άντε έχει μάθει ο κάθε κακομαθημένος να ανοίγει το στόμα του και να λέει ό,τι θέλει χωρίς να το σκέφτεται πριν. Πριν κρίνεις τον άλλον κρίνε και τις δικές σου πράξεις πρώτα!! Και να σου πω και κάτι, κατηγορείς την Μελάνη πως δεν αγαπάει την Ελλάδα αλλά μόνο άτομα σαν την Μελάνη που αναγνωρίζουν τα λάθη της χώρας τους και προσπαθούν να τα διορθώσουν μπορούν να βοηθήσουν και να βελτιώσουν ουσιαστικά μια χώρα. Δυστυχώς εδώ έχουμε πήξει από φανατικούς εθνικιστές που δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους κι έχουν μπερδέψει τα τον πατριωτισμό με τα μύδια και γι'αυτό πάμε κατά διαόλου... Την είδατε όλοι απόγονοι του Πλάτωνα κακομοίρηδες και περηφανεύεστε για ένα παρελθόν που δεν σας ανήκει, ενώ στην ουσία ούτε μισό εγκεφαλικό κύτταρο δεν έχετε κοινό μ’εκείνον, γιατί αν είχατε δεν θα φερόσασταν έτσι και θα είχατε και κάτι αξιόλογο να επιδείξετε και στο παρόν. Επίσης θα σκαφτόσασταν και λιγάκι και θα βλέπατε πως πίσω από την κριτική δεν υπάρχει μίσος αλλά αγάπη. Αλλά ο καθένας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια οπότε τόσα μπορείς να καταλάβεις τόσα λες. Και για επιτυχημένος επιχειρηματίας και οικογενειάρχης που υποστηρίζεις πως είσαι ρε φίλε είσαι πολύ μίζερος, κρίμα δηλαδή…

Zanglos είπε...

Έβγαλες και εσύ την προσωπίδα σου κυρα κατίνα.

Το να βοηθής την χώρα σου μέσο τις λάσπης και συκοφάντησης, ε είναι και αυτό μια πρωτοτυπία.

Για πες μου κυρα κατίνα, όταν λέει η μελάνι ότι θα ήταν καλύτερα να μέναμε υπό τουρκικη κατοχή, ότι η Ελληνική γλώσσα είναι σαν όλες τις γλώσσες, όταν αρνείται ότι οι κάτοικοι αυτής τις χώρας είναι Έλληνες? Όταν βάζει τίτλο για τις φωτιές "Απολαύστε την θεα" τι είναι όλα αυτά?

Εγώ την ονομάζω σουπιά, και εσείς που την υποστηρίζεται στον ανθελληνικό τις παραλήρημα, είστε αμετανόητοι κομμουνιστές, αναρχικοί, ψευτοκουλτουριάρηδες, βλάκες και κατίνες.

Ιοκάστη είπε...

Χαχαχα, μας ξεσκέπασες όλους βρε!! Μην συγχίζεσαι όμως, θα πάθεις τίποτα..

Όμως ρε άνθρωπε, έρχεσαι εδώ και βρίζεις και προσβάλεις αβέρτα τους πάντες και μετά εμείς είμαστε οι κατίνες επειδή σου απαντάμε; Περίεργη άποψη για την πραγματικότητα έχεις...

Άμα δεν μπορείς να καταλάβεις την ουσία των όσων γράφονται δεν φταίει μάλλον η Μελάνη ούτε και κανένας άλλος. Όποιος έχει την μύγα βλέπει παντού συκοφαντίες... Όπως σου είπα όμως εμείς είμαστε εδώ και το παλεύουμε, δεν βρίκαμε την εύκολη λύση του να την κάνουμε για το εξωτερικό.

Θα συμφωνήσω όμως σε ένα πράγμα μαζί σου:

Η ελληνική γλώσσα δεν είναι σαν όλες τις άλλες. Τα Ιαπωνέζικα είναι περίπου 50000 φορές πιο δύσκολα και περίπλοκα και είχα χάσει την μπάλα με το τί σήμαινε ακόμη και η κάθε γραμμούλα από όσες μπορεί να είχε ένα ιδεόγραμμα.

Αόρατη Μελάνη είπε...

Το σχόλιο αυτό είχε αναρτηθεί εδώ από τον Zanglos.

Xmmmm, ξέχασα τα σκατά, λοιπόν όπως τα κάνατε να τα φάτε, καλή σας όρεξη. Αυτοί είστε αυτό σας αξίζει.

Αόρατη Μελάνη είπε...

Είναι φοβερό πάντως το τι σουξέ έχει το Πτυελοδοχείο μου.

Zanglos είπε...

Η ουσία τον πραγμάτων! Για να την αναλύσουμε κυρα κατίνα.
Τι σημαίνει λόγου χάριν:
1)καλύτερα νάμαστε σκλαβωμένοι στους τούρκους
2)Η Ελληνική γλώσσα είναι ας πούμε σαν τα αλβανικά
3)Οι Έλληνες δεν είναι Έλληνες

Απάντησε συγκεκριμένα και όχι με φιλοσοφικές εξυπνάδες.

Δεν έβρισα κανέναν, με βρίσανε οι αναρχικοί φίλοι τις σουπιάς πρώτα και μετά τους απάντησα. Και μετά πετάχτηκες και εσύ η παιχνιδιάρα κατίνα.

aeroxeimarros είπε...

Να ζει κανείς ή να μη ζει;;

Αυτό είναι ερώτημα! Τα άλλα περισσεύουν!

Να είναι άνθρωπος –πρωτίστως- κανείς ή να είναι Έλληνας, Τούρκος κλπ;;

Πάντως οι αλογόμυγες διασκεδάζουν με τα σκατά, έτσι δεν είναι ρε φίλε, «κομμουνιστή»;;

Απλά καμιά φορά μπλέκονται στα δίχτυα των αραχνών –κατά λάθος- και οι καημένες οι αράχνες (όχι όλες) αναγκάζονται να τις «φάνε».

Zanglos είπε...

Θα σου πω κάτι που είμαι βέβαιος σου το έχουν πει και άλλοι γύρο σου, είσαι βλαμμένος και η λέξη βλάκας σε πάει γάντι.

Zanglos είπε...

Επίσης με την ιδιότητα του κτηνιάτρου θα σε συμβούλευα ένα χλιαρό ντούς κάθε βραδυ πριν τον ύπνο και μια παχιά.
Αν δεν βοηθήσει η συνταγή, τότες με το μπάνιο και δυο δάκτυλα.. ξέρεις που.

"Μαυρομάτη", ρωτα την σουπιά να σε κάνει το translate στα τουρκικά.

Ιοκάστη είπε...

Χα!! Έχεις το θράσος και μιλάς;;; Έχεις απαντήσει εσύ σε τίποτα από αυτά που σε ρωτάμε; Το μόνο που ξέρεις είναι να προσδίδεις χαρακτηρισμούς στους υπόλοιπους, κατίνες, βλάκες κλπ και λες σ’εμένα πως απαντώ με φιλοσοφικές εξυπνάδες; Ναι σόρυ, ενώ εσύ αδειάζεις τον βόθρο κάθε φορά κι είσαι καλύτερος..

Θα σου απαντήσω σε όλα όσα ρωτάς λοιπόν κι ας μην απαντάς σε τίποτα εσύ:

Δεν μπορώ να σχολιάσω 3 μεμονωμένες εκφράσεις κι αυτό που κάνεις είναι πολύ ύπουλο. Θα έπρεπε να ξέρεις πως σχεδόν όλες οι εκφράσεις αν τις πάρεις μεμονωμένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παραποιηθούν τα λεγόμενα κάποιου – κι αυτό κάνεις κι εσύ…

Με το 1 πχ έτσι σκέτο δεν συμφωνώ – χαίρω πολύ, όχι δεν θα ήταν καλύτερα να είμαστε σκλαβωμένοι στους τούρκους και δεν νομίζω πως το υποστηρίζει κανείς αυτό - όμως στα πλαίσια μιας μεγαλύτερης πρότασης το νόημα μπορεί να άλλαζε με τρόπο με τον οποίο θα συμφωνώ. Βέβαια η Μελάνη χρησιμοποιεί και ειρωνεία καμιά φορά, κάτι που από ό,τι είδαμε και στο θέμα με τις φωτιές εσύ δεν καταλαβαίνεις.

Για το 2, θα σου απαντήσω με μια ερώτηση: Η ελληνική γλώσσα είναι ίδια με τη σουηδική; Και θα σου κάνω και άλλη μια ερώτηση, τι σημασία έχει;;; Κάποιες γλώσσες είναι πιο παλιές άλλες πιο καινούριες, άλλες έχουν μεγαλύτερη ιστορία άλλες όχι, κάποιες είναι πιο δύσκολες, κάποιες όχι. Ε και;;;; Αν δηλαδή η δική μου γλώσσα είναι πιο δύσκολη από του γείτονα είμαι καλύτερος άνθρωπος; Αξίζω περισσότερο; Προσφέρω περισσότερο στην χώρα μου και στον πλανήτη ΤΩΡΑ;

Για το 3, εξαρτάται τι εννοείς έλληνας. Αν εννοείς πως οι έλληνες είναι μια αμόλυντη φυλή που από την αρχαιότητα ως σήμερα είναι ακριβώς η ίδια τότε όχι, με αυτή αυστηρά την έννοια δεν είμαστε έλληνες γιατί έχουν γίνει ένα κάρο προσμίξεις ανά τους αιώνες. Δεν υπάρχουν καθαρές φυλές πια, εκτός κι αν είναι αποκομμένες από τον κόσμο. Αν εννοείς πως αυτοί που μένουν σε μια χώρα και την αγαπάνε και την φροντίζουν, μιλάνε την γλώσσα, υπακούουν στους νόμους της και γενικά την νοιάζονται είναι έλληνες τότε ναι, είμαστε. Όλα είναι θέμα οπτικής, γι’αυτό σου λέω πως δεν μπορείς να κρίνεις μεμονωμένες εκφράσεις χωρίς το υπόλοιπο κείμενο.

Γι’αυτό θα σε παρακαλούσα ΑΝ μπορείς να μην κάνεις το ίδιο και με τις απαντήσεις μου, μην κολλάς σε 1 φράση που σε ενοχλεί χωρίς να διαβάζεις και το κείμενο που την περιβάλλει, χάνεις το νόημα..

Για να τελειώνω, όσον αφορά το ότι σε έβρισαν που είπες. Το πρώτο σχόλιο που διάβασα από εσένα σ’αυτό το ιστολόγιο ήταν κάτι του στυλ «είστε όλοι άρρωστοι» και με κανένα ίχνος χιούμορ (για να πω πως θα μπορούσε κανείς να το πάρει στην πλάκα). Τώρα αν θεωρείς πως αυτό ήταν ένα κόσμιο σχόλιο και πως αν ενοχλήθηκε ή αντέδρασε κανείς είχε άδικο, τότε τι να πω, μάλλον το χάσμα επικοινωνίας είναι τόσο μεγάλο μεταξύ μας που ούτε η ελληνική γλώσσα δεν μπορεί να το γεφυρώσει. Πάντως ως τώρα το μόνο που έχω δει από μεριάς σου είναι βρισιές και προκλητική συμπεριφορά ακόμη κι όταν κάποιος προσπαθεί να σου μιλήσει σοβαρά, οπότε συγνώμη κιόλας αλλά δεν μπορώ να δεχτώ έτσι απλά πως εσύ ήρθες εδώ για διάλογο και σε αποπήραν χωρίς να δώσεις αφορμή.

Όπως σε έχω ξαναρωτήσει(και δεν είχες απαντήσει) εγώ μπαίνω σ'αυτό το ιστολόγιο και το διαβάζω επειδή μ'αρέσουν οι απόψεις που εκφράζονται εδώ αλλά και ο τρόπος που εκφράζονται. Εσύ γιατί μπαίνεις;

aeroxeimarros είπε...

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, αξιοθαύμαστε «Ελληνοκρυπτοσιωνιστή»(της σκοτεινής πλευράς του σιωνισμού) αλλά ως ψυχίατρος δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο με την περίπτωση σου.

Σε καίει το ξέρω, είναι σοβαρό το πρόβλημα σου αλλά μην ανησυχείς αν πέσεις στα 4 κάπου εκεί στη Σουηδία θα βρεθεί «τρένο»(με όσα "βαγόνια" θέλεις) να σε παρηγορήσει.

Zanglos είπε...

Γιατί μπαίνω? Για να σας βάλω σε τάξη και να σας χέσω.

Οι απαντησης σου όλο και περισσότερο υβριστικές και πέταξες τελείως πλέον την μάσκα τις κουλτουριαρας και μας έδειξες το αληθινό σου πρόσωπο το διεστραμμένο.

Οι φιλοσοφικές απάντησης σου προς τις συκεκριμένες ερωτήσεις μου ήταν αυτές που περίμενα, αντί να σε προβληματίσουν όπως θα έκαναν σε κάθε λογικό άνθρωπο, εσύ ψάχνεις για να δικαιολογήσεις την σουπιά.

Διάβασε αυτά που γραφεις για να καταλάβεις τι προβατίνα με παρωπίδες είσαι.

Αόρατη Μελάνη είπε...

Παιδιά, με το συμοπάθιο, αλλά όσο τσιγκλάτε τον Ζάγκλο αυτή η ιστορία δεν θα παίρνει τέλος. Το είπε κι ο ίδιος, είναι εδώ για να μας χέσει, και του δίνεται την ευκαιρία να το κάνει.

Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι τον επηρεάζει θετικά η όποια συζήτηση. Βρίσκεται εδώ μόνο για να τσακωθεί, έτσι την βρίσκει. Όσο απαντάτε, τόσο θα εκτοξεύει κι άλλη λάσπη για να σας εκνευρίσει και να συνεχίσετε. Σαν τον μαζοχιστή που προκαλεί τον σαδιστή να τον δείρει.

Ας βάλουμε μια τελεία επιτέλους. Είπαμε, πτυελοδοχείο είναι, όχι βόθρος.

Είναι πανεύκολο να εκτοξεύεις λάσπη

Zanglos είπε...

Όπα τις μίλησε και η σουπιά!
Αν με επηρεάζει θετικά η οποια συζήτηση? Ποια συζήτηση? Τα βρομόλογα τον αναρχικών, οι ασυναρτησίες του αερομυαλου, η οι εκ υψηλού επιπεδου αερολογίες τις κατίνας?

Αγαπητή μου το πτυελοδοχείο είναι το μόνο που έχεις, δεν είδα και κανέναν άλλο να σε σχολιάζει και να σχολιάσει τι? Δεν πετάω λάσπη, αλλα σας υποδεικνύω να μη πετάτε εσείς λάσπη γιατί θάρθει στα μούτρα σας!

Όσο για το σαδιστής μαζοχιστής, οι ρόλοι είναι αντιστροφη, δεν το κατάλαβες ακόμη?

Αόρατη Μελάνη είπε...

Το σχόλιο αυτό αναρτήθηκε εδώ από τον Zanglos

Καλησπέρα, προσπαθώ να κατανοήσω το νόημα αυτής τις ανάρτησης αλλά δυσκολεύομαι.

Η διάγνωσή μου, με την ιδιότητα του κτηνιάτρου: Σεξουαλικά ανικανοποίητη και σφόδρα διεστραμμένη προσωπικότητα, ειδικά στο θέμα τις δημόσιας αφόδευσης!

Αόρατη Μελάνη είπε...

Αυτό το σχόλιο αναρτήθηκε εδώ από τον Zanglos.

Ρε παιδιά πολύ ψαχνόσαστε και θα χαθείτε σε καμια μαύρη τρύπα!
Αν τελικά υπάρχει θεός και τον συναντήσετε, πέστε του να πάει να γα & μηθεί

Κώστας είπε...

Παιδιά, περαστικός ήμουν κι είπα να ρίξω κι εγώ μια ροχάλα: Χχχχχ, φτούουου!!!! Άντε, τα λέμε...

Αόρατη Μελάνη είπε...

Αναστάσιος είπε...

Η γελοιογραφία του μήνα!

http://diagoras.files.wordpress.com/2010/06/militant_agnostic_gr_500.jpg?w=500&h=113

Ανώνυμος είπε...

Τι παιδιαρίστικο!

Κοίτα νοοτροπία!

http://diagoras.files.wordpress.com/2010/06/militant_agnostic_gr_500.jpg?w=500&h=113

xarxar είπε...

[Αυτός ο Ορθό δε βαρέθηκε πια; Έχει σπαμάρει όλα τα άθεα blogs (και το φόρουμ) κι έπαθε και κρίση προσωπικότητας (τουλάχιστον 5-6 χαρακτήρες) με θέμα ένα ποστ του Διαγόρα που δε γουστάρει].

ΣΠ είπε...

Xarxar η αντιπαράθεση σου με τον ορθό είναι γνωστή εδώ και μήνες και από το σίτε του Διαγόρα, αλλά τώρα γίνεσαι υπερβολικός.

Ακόμα και στο HellasNet.info που το είδα εγώ υπογράφει

http://www.hellasnet.info/2010/08/22/%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%8A%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%E2%80%A6/

xarxar είπε...

Στου Διαγόρα ποιος δεν έχει αντιπαρατεθεί με τον Ορθό, άραγε; Γνωριζόμαστε από κάπου, btw; Υπερβολικός; Και λίγα λέω... Αλήθεια αυτό το hellasnet που κολλάει; Κι άλλη διαφήμιση για repost του Όρθο;

Αόρατη Μελάνη είπε...

Ανώνυμος είπε...
Δεν έχεις το δικαίωμα να αφήνεις το συκοφαντικό σχόλιο του xarxar και να σβήνεις το δικό μου. Αυτή σου η ενέργεια και μόνο φανερώνει το χαρακτήρα σου και τις διαθέσεις σου προς τον ορθόδοξο και το χώρο του!
Όλοι γνωρίζουν πόσο πολύ αντιπάθεια τρέφει ο xarxar στον ορθόδοξο και εσύ έτσι το υποστηρίζεις αυτό.
Περίμενα περισσότερα από εσένα ……

xarxar είπε...
Αγαπητέ μου (είμαι στις καλές μου σήμερα), ίσως παρατηρήσατε ότι το δικό μου σχόλιο είναι τουλάχιστον κατά το ήμισυ εντός θέματος, με μια μικρή νύξη μόνο και εντός αγκυλών για τον Ορθό. Εξάλλου, ίσως παρατηρήσατε ότι στο πτυελοδοχείο κατέληξε και ένα άλλο δικό μου μήνυμα που ήταν τελείως εκτός θέματος. Παρεπιπτόντως, με παρεξηγήσατε, τον Ορθό δεν τον απεχθάνομαι, αντίθετα μου προκαλεί πολύ γέλιο και χαρά γιατί μου επιβεβαιώνει καθημερινά την άποψη που έχω για το σκληρό πυρήνα της θρησκοληψίας. Από την άλλη η τάση του spamming που έχει αυτός και η παρέα του είναι αυτή που δεν ανέχομαι.

Παρακαλώ τη διαχειρίστρια αν σβηστεί το προηγούμενο μήνυμα του Ανώνυμου να σβηστεί και αυτό αφού και τα δύο εκτός θέματος είναι πάλι. Απλά έπρεπε να εξηγηθούμε...

mitsakos είπε...
Ενημέρωση προς όλους τους διαχειριστές ιστιολογίων!
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/blog-post_8396.html

xarxar είπε...
Μα τι σπαμάρισμα είναι αυτό πια! Ωραία διαφήμιση κάνετε στο trompaktiko btw. Απ'ότι κατάλαβα πάντως το "πρόβλημα" αφορά τους "ακρο-ελληνοχριστιανούς" bloggers, σωστά;

Εννοείται ότι ισχύει ό,τι και για το προηγούμενο σχόλιό μου.

Αόρατη Μελάνη είπε...

Ανώνυμε, έχω δικαίωμα να κώνω Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Είναι το μπλογκ μου και το διαχειρίζομαι όπως θέλω. Δεν οφείλω εξηγήσεις ούτε δίνω λογαριασμό σε κανέναν.

Το σχόλιο του Χαρχαρ είχα ήδη εξηγήσει ότι το άφησα επειδή ήταν εν μέρει εντός θέματος. Τα υπόλοιπα σχόλια τα μετέφερα εδώ, έδωσα και σύνδεσμο για να τα βρείτε εύκολα να μην κουραζόσαστε, επομένως ό,τι παπαριά ήθελες να πεις επί του θέματος μπορούσες να την πεις εδώ, και να μη μου τα σπας στην κανονική μου ανάρτηση

Χέστηκα τι περίμενες από εμένα, μπορείς να πας να περιμένεις το τρόλεϋ άμα γουστάρεις.

Άμα πια με πρήξατε όλοι σας!

Αόρατη Μελάνη είπε...

γεια σας

μουσικούλα γουστάρουμε?

Το σχόλιο αυτό αναρτήθηκε εδώ, και είχε κι ένα σύνδεσμο για ένα ραπ τραγουδάκι τον οποίο αφαίρεσα.

Αόρατη Μελάνη είπε...

απάντηση στο ερώτημα περί μουσικούλας:

ΟΧΙ.

Αόρατη Μελάνη είπε...

Το παρακάτω σχόλιο είχε δημοσιευτεί εδώ

ΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ,ΜΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,Ε ΚΑΠΟΤΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ,,ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΥ Θ ΑΧΕΙ ΕΝΑ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΠΛΑ,ΑΣΤΑ ΝΤΟΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΣ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.

Αόρατη Μελάνη είπε...

Το παρακάτω σχόλιο είχε αναρτηθεί εδώ από έναν ανώνυμο.

Αόρατη Μελάνη είδα την φάτσα σου σε μια απο τις γέλοιες φωτογραφίες που ανέβασε στο facebook ο λοβοτομημένος σύλλογος σας και τρόμαξα!!! αλήθεια σου λέω! να μείνεις για πάντα αόρατη σε συμβουλεύω αν θες να προσυλητίσεις και άλλους αποτυχημένους και παρακμιακούς αυνανιστές! μέχρι και οι μπριζόλες απο την τρομάρα τους καθώς αντίκρυσαν την φάτσα σου, αναστήθηκαν και πανικόβλητες έτρεχαν στους δρόμους!!

Αόρατη Μελάνη είπε...

Ανώνυμος είπε...

Για πόσο μαλάκες περνάτε τον κόσμο;

Το σχόλιο αυτό είχε αναρτηθεί εδώ.

Αόρατη Μελάνη είπε...

Το παρακάτω σχόλιο είχε δημοσιευτεί εδώ.


Ανώνυμος είπε...

Είσαι τόσο άσχετη και ανόητη που νομίζεις πως βρίσκεις και ανταπόκριση στα elementaries που αντιγράφεις απο την wikipedia.
Άντε τώρα στο πτυελοδοχείο σου απο κει πίνεις ούτως ή άλλως, οι υπερασπιστές σου είναι εσύ κι εσύ.
Το ονοματάκι σας και η αρμοδιότητά σας στην "ένωση" είναι δημοσιεύσιμα ή τα έχει μόνο ο εισαγγελέας;

Αόρατη Μελάνη είπε...

The following comment was posted by Anonymous in the article "I'm here to stay"

The Christian mod should be removed from the streets. They should be given two warning messages from the police. If they don't get the hell out of the streets must be shot

Αόρατη Μελάνη είπε...

Το παρακάτω σχόλιο είχε αναρτηθεί από Ανώνυμο εδώ.

εκει που δεν πιανει μελανη (οπως ειναι το ονομα σας) σας γραφουμε κανονιστε να μεταφερετε τις αθεες παπαριες σας και στη νεολαια και στο σχολειο ζωντοβολα

Αόρατη Μελάνη είπε...

το παρακάτω σχόλιο είχε αναρτηθεί από Ανώνυμο εδώ.

η κυρια ειναι το μπασταρδο του διαβολου που πηδουσε τη μανα της [ελευθερη εκφραση]

Αόρατη Μελάνη είπε...

Το παρακάτω σχόλιο αναρτήθηκε από Ανώνυμο εδώ.

Να διαδώσουμε καλύτερα πως έχεις κάλο στο μυαλό ?

Εγώ λέω να διαδώσουμε αυτό το πράγμα παρά αν είναι υποχρεωτική η βάπτιση ή όχι.

Το αν έχεις κάλο στο μυαλό είναι πιο ενδιαφέρον, πίστεψέ με.

Μαλάκο